Järjestä tilaisuutesi Minnessä

Tyylikkäät tilat yksityistilaisuuksiin ja tapahtumiin

Minnen upeita tiloja on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön erilaisiin tilaisuuksiin, suurille ja pienille seurueille. Tyylikkäät, juuri remontoidut ravintolamme sijaitsevat historiallisessa Ahlströmin talossa Eteläesplanadilla.

Minne Garden & Lounge

  • 150 asiakaspaikkaa Ahlströmin talon atriumpihalla, kahdessa kerroksessa, lasikattojen alla
  • Päivisin suosittu lounasravintola, vastaa iltaisin viereisen Savoy-teatterin väliaikatarjoiluista ja show & dinner -illallisista

Minne Champagne & Wine

  • 80 asiakaspaikkaa katutasossa Eteläesplanadilla
  • Elegantti samppanja- ja viinibaari taipuu niin PR- ja lanseeraustilaisuuksien kuin ylellisen aamiaistilaisuuden pitopaikaksi

Ota yhteyttä, ja räätälöidään juuri Sinun tarpeisiisi sopiva tilaisuus.

Terhi Gröhn
myyntipäällikkö, Sunborn Events Oy
Tel. +358 44 556 6192
terhi.grohn@sunbornevents.fi

Lue lisää alla eri vaihtoehdoistamme!

Ruokaa ja viihdettä

Minnen Show & Dinnerit yhteistyössä Savoy-teatterin kanssa

Show & Dinner-paketti varmistaa seurueellesi elämyksellisen illan pimenevien syysiltojen piristykseksi tai pikkujoulukauden huipennukseksi.

Voit yhdistää herkullisen illallisen mihin tahansa Savoy-teatterin esitykseen tai valita valmiista, jo myynnissä olevista Show & Dinner -paketeistamme:

Rento opastus viinien maailmaan

Minnen samppanja- ja viinitastingit

Varaa seurueellesi oma tasting. Minnessä voitte maistella niin laadukkaita samppanjoita kuin monipuolisen viinilistamme helmiäkin.

Rakennamme tastingin sisällön seurueesi toiveiden mukaan.  Tastingin teema voi olla esimerkiksi roseesamppanjan monipuolisuus, nousevien samppanjatrendien esittely tai voimme laatia tastingista läpileikkauksen teitä kiinnostavan samppanjatalon tuotannosta. Minnessä pääsette maistelemaan myös tarkkaan valikoituja pientuottajien samppanjaherkkuja Minnen oman maahantuonnin valikoimasta.

Minnen keittiö

Meille ruoka on suuri intohimo ja ylpeyden aihe

Tarjoilumme valmistuvat alusta alkaen ravintolamme omassa keittiössä keittiömestari Antti Isoniemelän johdolla. Ammattitaito ja rakkaus ruokaan näkyvät jokaisessa annoksessa.

Menusuunnittelussamme korostuu erityisesti pohjoismainen makumaailma, ranskalaisin vivahtein. Hyödynnämme aina korkealaatuisia, sesongin raaka-aineita ja panostamme vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme. Merelliset herkut hankitaan aina kestävästi, mikä myös takaa niiden erinomaisen laadun. Käytämme ainoastaan laadukasta, suomalaista porsaan-, naudan- ja broilerinlihaa.

Toteutamme ruokaelämyksiä aina sormisyötävistä fine dining -illallisiin ja aamiaisista businesslounaisiin. Jokainen tilaisuus ja menu suunnitellaan erikseen vastaamaan juuri Sinun toiveitasi ja tarpeitasi.

Kerromme mielellämme lisää – tavataan vaikka Minnessä lounaan merkeissä!

Terhi Gröhn
myyntipäällikkö, Sunborn Events Oy
Tel. +358 44 556 6192
terhi.grohn@sunbornevents.fi

Vastuullisuus

Olemme Minnessä sitoutuneet säästämään luonnon resursseja. Olemme astuneet Ekokompassi-polulle ja rakennamme parhaillaan ravintolallemme omaa ympäristöjärjestelmää.

Hyödynnämme korkealaatuisia, sesongin raaka-aineita. Kalat ja äyriäiset hankitaan aina kestävästi, mikä myös takaa niiden erinomaisen laadun. Käytämme ainoastaan laadukasta, suomalaista porsaan-, naudan- ja broilerinlihaa. Kiinnitämme myös erityistä huomiota kierrätykseen sekä hävikin vähentämiseen. Meillä on aina tarjolla myös kasvis- tai vegaaniruokavaihtoehtoja.